(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
JÁTRA NA ČESNEKU A ČERVENÉM VÍNĚ
Potřebné ingredience
játra,česnek,sojová omáčka,čer.víno,solamyl,suš.nebo steril.houby(ale nemusí být)masox,sůl,pepř,olej
Postup přípravy
rozděláme lžíci solamylu s 2 lžícemi vody ,namočíme do něj játra a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.Já tedy solamyl nedávám a nic se nestane jen rovnou opeču játra,ale v receptu to tak stojí tak to raději píšu.přidáme česnek a zalijeme zálivkou připravenou z 1 dcl vína,2 lžíce sojovky,1 dcl vývaru ale já vhodím jen kousek kostky bujonu.přidáme houby a dusíme do měkka.podle chuti dosolíme,můžeme ještě přidat i víno nebo sojovku nebo zředit vývarem prostě aby vám to chutnalo.podáváme nejlépe s hranolkami nebo rýží.
játra zprudka opečeme,přidáme česnek a zálivku a dusíme do měkka
nakonec přidáme houby které pokud jsou sušené namočíme předem do vody.a ještě chvíli dusíme
a je hotovo!!! dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé